Χάλασε η συσκευή σας; Η PcLike είναι ΕΔΩ για εσάς!  

 

Αντικατάσταση inverter

laptop inverterΑνοίξατε το laptop σας και ενώ έπαιρνε μπροστά δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη;; Κατά πάσα πιθανότητα έχει καεί ο inverter. Μπορείτε άμεσα να κάνετε μία εύκολη διάγνωση συνδέοντας τον φορητό σας υπολογιστή σε εξωτερική οθόνη. Εάν δουλεύει στην εξωτερική σας οθόνη τότε θα πρέπει να έρθει άμεσα από το εργαστήριο μας για αντικατάσταση του inverter. Εάν δεν δουλεύει ούτε η εξωτερική οθόνη τότε είναι καμένη η κάρτα γραφικών σας. Στους inverter παρέχεται εγγύηση 1 έτους.

Πως καταλαβαίνω ότι έχει καεί ο inverter;
Πιθανότατα θα ανάβει ο υπολογιστής χωρίς να εμφανίζει κάτι στην οθόνη. Μπορεί να δείτε την οθόνη με ένα λευκό χρώμα που με δυσκολία βλέπετε στο πίσω μέρος το λειτουργικό σύστημα. Επίσης εάν συνδέσετε το laptop σε εξωτερική οθόνη και λειτουργεί κανονικά.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι inverter. Οι διαφορές του έχουν να κάνουν με τις τάσεις που χρησιμοποιούν, τα βύσματα εισόδου και εξόδου και εάν είναι για μία ή δύο λάμπες.

Εγκατάσταση και εγγύηση

Το Inverter βρίσκεται συνήθως μέσα στο περίβλημα της οθόνης στην κάτω μεριά. Συνιστούμε την αλλαγή του μόνο από ειδικευμένους τεχνικούς. Επίσης δεν κάνουν όλα τα inverter για όλα τα laptop ακόμα και εάν όλα τα βύσματα τους είναι ίδια. Πρέπει να χρησιμοποιούμε μόνο τον τύπο που δίνει ο κατασκευαστής. Ένα inverter κοστίζει από 25€ και δίνουμε εγγύηση υλικού και εργασίας 3 μήνες.

 

Τι συμπεριλαμβάνεται στην συγκεκριμένη επισκευή
Έλεγχος του lapotp σας Ναι
Αποσυναρμολόγηση τηw οθόνης Ναι
Αλλαγή του inverter Ναι
Συναρμολόγηση της οθόνης Ναι
Έλεχγος καλή λειτουργίας Ναι
Αξία εγκατάστασης Inverter απο: 25€


*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φ.π.α. 23%

Γρήγορα

Επισκευές από 30 λεπτά

Οικονομικά

Στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εγγυημένα

Εγγύηση σε όλες μας τις επισκευές

Αποστολές

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα

Περιφερειακά - Πωλήσεις Η/Υ

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία
περιφερειακών Η/Υ
 

Πωλήσεις καινούριων - μεταχειρισμένων laptop,
υπολογιστών και tablet

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δημιουργικότητα όπου έχουμε εδραιωθεί στην αγορά από το 2005. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας μιλήσουν για μας και να σας πουν για το πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε πάντοτε με σεβασμό σε σας, στα θέλω σας και στις ανάγκες σας.


Facebook icon 2013.svg 1
  instagram 1581266 1920  share img

 

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 164846903000

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 134
Καισαριανή
ΑΤΤΙΚΗΣ
16122
2107217525