Χάλασε η συσκευή σας; Η PcLike είναι ΕΔΩ για εσάς!  

 

Flash Ιστοσελίδες

sxediasmos flash istoselidasΦτιάξτε ένα πρωτότυπο δικτυακό τόπο για την επιχείρηση σας μέσω χρήσης flash και αποκομίστε τις εντυπώσεις χωρίς 4ψήφιες χρεώσεις

H τεχνολογία Flash διατίθεται για χρήση έτσι ώστε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά οπτικά εφέ. Παρατηρείται συχνά έχοντας την μορφή κινούμενων γραφικών (animation graphics) σε μεμονωμένα τμήματα συμβατικών ιστοσελίδων στο διαδίκτυο, τα οποία έχουν κατά βάση ρόλο διακοσμητικό.

Οι Flash ιστοσελίδες (flash sites) είναι εντελώς διαφορετικές από αυτό. Εδώ μιλάμε ξεχωριστή κατηγορία ιστοσελίδων, αφού είναι στο ακέραιο υλοποιημένες με Flash τεχνολογία. Η χρήση του Flash σε μια ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε με πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο το μήνυμα σας στους επισκέπτες του ιστοτόπου.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εντυπωσιάσετε, προσφέρεται η χρήση animation, φανταστικών γραφικών, ήχου κ εικόνας και αυτά για να παρουσιάσετε την εταιρεία σας ως τεχνολογικά αναπτυγμένη, να ελκύσετε τον επισκέπτη και να τον οδηγήσετε με έξυπνο τρόπο στο περιεχόμενο που θεωρείτε σοβαρό.

Το κατασκευασμένο πακέτο αποτελείται από

  • Την σχεδίαση και κατασκευή εντυπωσιακών 5 - 7 ιστοσελίδων με τεχνολογία Flash με μουσική επένδυση.
  • Την κατασκευή ιστοσελίδας (website) σε δύο (2) γλώσσες.
  • Την προώθηση ιστοσελίδας σε μηχανές αναζήτησης και επαγγελματικούς καταλόγους στην Ελλάδα.

Διαλέξτε από την συλλογή μας (δείτε την εδώ) το πρότυπο που επιθυμείτε ένα flash template (αναγνωρίζεται από την εντυπωσιακή κίνηση που ενυπάρχει σε αυτό). Οποιοδήποτε πρότυπο όμως και αν βρείτε στην συλλογή μας που να έχει κίνηση, μπορεί να γίνει στατικό (ακριβώς το ίδιο χωρίς κίνηση).
Προχωράμε σε αντικατάσταση των χρωμάτων του προτύπου με τα δικά σας, των εικόνων του προτύπου με τις ισομεγέθεις δικές σας, του κείμενου του προτύπου με ισόποσο κείμενο δικό σας, του menu - κατηγορίες με τις δικές σας και το αποτέλεσμα βρίσκεται εμπρός σας.
Ο χρόνος παραγωγής δεν ξεπερνά τις 7 ημέρες.


Μερικά δείγματα ιστοσελίδων Flash:


     

Studio Γραφικών Τεχνών.
Εταιρική ιστοσελίδα σχεδιασμένη εξ' ολοκλήρου σε Flash

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

     

Χειροποίητα Κοσμήματα. Δυναμική Flash Ιστοσελίδα όπου μπορείτε να προσθέτε και να αφαιρείτε φωτογραφίες

www.elsaart.gr

 

Γρήγορα

Επισκευές από 30 λεπτά

Οικονομικά

Στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εγγυημένα

Εγγύηση σε όλες μας τις επισκευές

Αποστολές

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα

Περιφερειακά - Πωλήσεις Η/Υ

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία
περιφερειακών Η/Υ
 

Πωλήσεις καινούριων - μεταχειρισμένων laptop,
υπολογιστών και tablet

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δημιουργικότητα όπου έχουμε εδραιωθεί στην αγορά από το 2005. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας μιλήσουν για μας και να σας πουν για το πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε πάντοτε με σεβασμό σε σας, στα θέλω σας και στις ανάγκες σας.


Facebook icon 2013.svg 1
  instagram 1581266 1920  share img

 

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 164846903000

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 134
Καισαριανή
ΑΤΤΙΚΗΣ
16122
2107217525