Χάλασε η συσκευή σας; Η PcLike είναι ΕΔΩ για εσάς!  

 

Blog

Παρασκευή, 19 June 2020 00:00

Specs PS5, CPU, GPU κλπ.

ps5 specs cpuΠροδιαγραφές PS5 – CPU, GPU, Disc Drive και Backwards Compatibility.

Επιβεβαιώθηκαν οι προδιαγραφές PS5!

Πριν ρίξουμε μια εις βάθος ματιά στις πιθανές προδιαγραφές PS5, ας ξεκινήσουμε με μια ανάλυση των τελικών προδιαγραφών, σε σύγκριση με το PS4. Ο αρχιτέκτονας του συστήματος, Mark Cerny, αποκάλυψε επίσημες λεπτομέρειες τον Μάρτιο του 2020. Εδώ είναι ό,τι γνωρίζουμε από αυτό αποκαλύπτει:

*CPU: 8x Zen 2 Cores στα 3,5GHz με SMT (μεταβλητή συχνότητα) έναντι 8x Jaguar Cores στα 1.6Ghz στο PS4.
*GPU: 10,28 teraflops με 36 μονάδες υπολογισμού στα 2,23GHz (μεταβλητή συχνότητα) έναντι 1,84 teraflops και 18 μονάδες υπολογισμού στα 800MHz στο PS4.
*RAM: 16 GB GDDR6 / 256-bit έναντι 8 GB GDDR5 και 256-bit στο PS4.
*Εσωτερική αποθήκευση: Προσαρμοσμένο SSD 825 GB έναντι σκληρού δίσκου 500 GB στο PS4. *Επεκτάσιμη αποθήκευση: Υποδοχή SSD NVMe *Οπτική μονάδα δίσκου: Μονάδα Blu-ray 4K UHD έναντι τυπικής μονάδας Blu-ray στο PS4.

Με τις ευρείες πινελιές στη θέση του, ας βυθίσουμε σε κάθε ένα από αυτά λίγο πιο βαθιά και να αποκαλύψουμε περισσότερα για όσα μας είπε ο Mark Cerny στο "Road to PS5" event αποκάλυψης στις 18 Μαρτίου 2020.

Παρασκευή, 19 June 2020 00:00

Τι είναι το Rasberry PI 3;

raspberry pi 3 bΤι είναι το Rasberry PI 3;

Το Raspberry Pi 3 Model B είναι η τελευταία έκδοση του υπολογιστή Raspberry Pi $ 35. Το Pi δεν είναι σαν το τυπικό σας μηχάνημα, στη φθηνότερη μορφή του δεν έχει θήκη και είναι απλώς μια ηλεκτρονική πλακέτα μεγέθους πιστωτικής κάρτας - του τύπου που μπορεί να βρείτε μέσα σε έναν υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή, αλλά πολύ μικρότερο.

Παρασκευή, 19 June 2020 00:00

Wormable Bug

GettyImages 482300528Η συμβουλευτική μονάδα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο της Homeland Security προειδοποιεί τους χρήστες των Windows 10 να βεβαιωθούν ότι τα συστήματά τους είναι πλήρως διορθωμένα, αφού ο κώδικας εκμετάλλευσης για ένα «Bug» δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο κώδικας εκμεταλλεύεται μια ευπάθεια ασφαλείας που επιδιορθώθηκε από τη Microsoft τον Μάρτιο του 2020. Το σφάλμα προκάλεσε σύγχυση και ανησυχία μετά την αρχική δημοσίευση λεπτομερειών του «κρίσιμου» βαθμολογημένου σφάλματος, αλλά γρήγορα τραβήχτηκε εκτός σύνδεσης.

Παρασκευή, 19 June 2020 00:00

Reflow και Reballing

PCBA 1Reflowing και Reballing

Οι συστοιχίες σφαιρών πλέγματος (BGA) και τα εξαρτήματα (SMD) παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες για δοκιμή και επανεπεξεργασία, καθώς έχουν πολλά μικρά, στενά τοποθετημένα τακάκια στην κάτω πλευρά τους τα οποία συνδέονται με ταιριαστά τακάκια στην πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος (PCB). Τα πινάκια σύνδεσης δεν είναι προσβάσιμα από την κορυφή για δοκιμή και δεν μπορούν να αποκολληθούν χωρίς να θερμανθεί ολόκληρη η συσκευή στο σημείο τήξης της κόλλησης.

 

 

 

 

 

sBdPKCMUGWvygiiU8oUjBW

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για να βοηθήσετε τους επιστήμονες να αναπτύξουν μια θεραπεία για τον κοροναϊο.

Αυτήν τη στιγμή, ο ιός κοροναϊού σαρώνει ολόκληρο τον κόσμο και είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση. Ένα από τα πράγματα που το κρατά στο επίκεντρο της προσοχής όλων είναι η έλλειψη συγκεκριμένων θεραπειών που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους - ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους - να το περάσουν.

Προκειμένου να αναπτυχθούν αυτές οι θεραπείες, επιστήμονες από όλο τον κόσμο έχουν πολλή δουλειά να κάνουν - αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να μπορείτε να βοηθήσετε.

 

Tales From the Loop

Πως τα οπτικά εφέ έδωσαν ζωή στην τέχνη της επιστημονικής φαντασίας στην ταινία της Amazon “Τales From the Loop

Είναι ένα πράγμα να μεταφράσουμε ένα μυθιστόρημα ή ένα κόμικ σε μία οθόνη, αλλά η σειρά της επιστημονικής    φαντασίας Tales From The Loop της Amazon Studios εμπνέεται από ένα δημοφιλές βιβλίο τέχνης επιστημονικής    φαντασίας από τον Simon Stålenhag - έναν Σουηδό καλλιτέχνη γνωστό για το μοναδικό του συνδυασμό ρετρό -    φιουτσουριστικές εικόνες και οδυνηρές, εξίσου ανθρώπινες ιστορίες.

 

Intel Gen12 Xe graphics carD

Tο Intel Gen12 Xe Graphics card οδηγεί το Vega της AMD στην ενσωματωμένη απόδοση GPU.

Η παλίρροια έχει αλλάξει και οι ρόλοι έχουν αλλάξει, με την AMD να παρέχει πλέον περισσότερη CPU αλλά λιγότερη GPU.

 

 

 

 

 Ξεκινώντας με τον Διαχειριστή Google Manager.getting started with google password manager 

Εάν εξακολουθείτε να προσπαθείτε να θυμηθείτε όλους τους κωδικούς πρόσβασης σας και στη συνέχεια να τους πληκτρολογήσετε σε ιστότοπους με το χέρι, επιτρέψτε μου να σας πω: Κάνετε λάθος.

Information technology

 

Για πολλούς ανθρώπους, η τεχνολογία πληροφοριών (ΙΤ) είναι βασικά συνώνυμη με τα άτομα που καλείτε (άνδρες - γυναίκες) όταν χρειάζεστε βοήθεια με ένα ζήτημα υπολογιστή. Αν και αυτή η άποψη της τεχνολογίας των πληροφοριών δεν είναι εντελώς λανθασμένη, υποτιμά δραστικά το εύρος αυτού του κρίσιμου τομέα καριέρας.

Αν ψάχνετε να πάρετε μια καλύτερη αντιμετώπιση σχετικά με το τι είναι η τεχνολογία πληροφοριών και τις πολλές πτυχές αυτού του πεδίου, τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Έχουμε κάνει το σκάψιμο για εσάς και μιλήσαμε με επαγγελματίες του κλάδου πληροφορικής για να δημιουργήσουμε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό για αρχάριους στο πεδίο.

Πέμπτη, 25 June 2015 00:00

Oil pc (aquarium pc)

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε δει πολλά custom pc με διάφορους τρόπους ψύξης, μέχρι που έπεσε στην αντίληψή μας ένας πρωτοποριακός τρόπος που συνδυάζει και εντυπωσιακό design. 
Προφανώς μιλάμε για το OIL PC ή  aquarium pc. Πρόκειται για ένα ενυδρείο το οποίο αντι για νερό περιέχει mineral oil και μέσα σε αυτό είναι βυθισμένα όλα τα εξαρτήματα (πλην του σκληρού δισκου) ενός υπολογιστή τα οποία λειτουργούν μέσα σε αυτό το περιβάλλον.

Γρήγορα

Επισκευές από 30 λεπτά

Οικονομικά

Στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εγγυημένα

Εγγύηση σε όλες μας τις επισκευές

Αποστολές

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα

Περιφερειακά - Πωλήσεις Η/Υ

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία
περιφερειακών Η/Υ
 

Πωλήσεις καινούριων - μεταχειρισμένων laptop,
υπολογιστών και tablet

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δημιουργικότητα όπου έχουμε εδραιωθεί στην αγορά από το 2005. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας μιλήσουν για μας και να σας πουν για το πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε πάντοτε με σεβασμό σε σας, στα θέλω σας και στις ανάγκες σας.


Facebook icon 2013.svg 1
  instagram 1581266 1920  share img

 

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 164846903000

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 134
Καισαριανή
ΑΤΤΙΚΗΣ
16122
2107217525