Χάλασε η συσκευή σας; Η PcLike είναι ΕΔΩ για εσάς!  

 

Blog

Πέμπτη, 25 June 2015 00:00

Oil pc (aquarium pc)

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε δει πολλά custom pc με διάφορους τρόπους ψύξης, μέχρι που έπεσε στην αντίληψή μας ένας πρωτοποριακός τρόπος που συνδυάζει και εντυπωσιακό design. 
Προφανώς μιλάμε για το OIL PC ή  aquarium pc. Πρόκειται για ένα ενυδρείο το οποίο αντι για νερό περιέχει mineral oil και μέσα σε αυτό είναι βυθισμένα όλα τα εξαρτήματα (πλην του σκληρού δισκου) ενός υπολογιστή τα οποία λειτουργούν μέσα σε αυτό το περιβάλλον.

Πριν από περισσότερο από έναν αιώνα, ο μηχανικός και εφευρέτης Νίκολα Τέσλα πρότεινε ένα παγκόσμιο σύστημα ασύρματης μετάδοσης ηλεκτρικής ενέργειας. Αλλά ένα βασικό εμπόδιο για την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου οράματος υπήρξε πάντα η αναποτελεσματικότητα της μεταφοράς ενέργειας σε μεγάλες αποστάσεις.

mind

Στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον ερευνητές έχουν πραγματοποιήσει αυτό που πιστεύουν ότι είναι η πρώτη μη επεμβατική διεπαφή εγκεφάλου μεταξύ δυο ανθρώπων, με έναν ερευνητή σε θέση να στείλει εγκεφαλικά σήματα μέσω του Διαδικτύου για να ελέγχει τις κινήσεις του χεριού ενός συναδέλφου ερευνητή.

Η τηλεμεταφορά σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, για να δει κανείς φίλους και συγγενείς ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο, στο κοντινό μέλλον θα είμαστε τουλάχιστον σε θέση να επισκεπτόμαστε τα αγαπημένα μας πρόσωπα… εικονικά.

windows 10 wallpaper

Την αλλαγή πλεύσης στην τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούσε όλα αυτά τα χρόνια ανακοίνωσε η Microsoft πριν από λίγες ώρες, κατά την παρουσίαση των Windows 10. Κι αυτό γιατί έκανε γνωστό πως το καινούριο λειτουργικό θα διατεθεί δωρεάν σε όσους χρήστες έχουν ήδη έναν υπολογιστή ή tablet με Windows 8.1 ή Windows 7.

Γρήγορα

Επισκευές από 30 λεπτά

Οικονομικά

Στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εγγυημένα

Εγγύηση σε όλες μας τις επισκευές

Αποστολές

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα

Περιφερειακά - Πωλήσεις Η/Υ

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία
περιφερειακών Η/Υ
 

Πωλήσεις καινούριων - μεταχειρισμένων laptop,
υπολογιστών και tablet

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δημιουργικότητα όπου έχουμε εδραιωθεί στην αγορά από το 2005. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας μιλήσουν για μας και να σας πουν για το πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε πάντοτε με σεβασμό σε σας, στα θέλω σας και στις ανάγκες σας.

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 134
Καισαριανή
ΑΤΤΙΚΗΣ
16122
2107217525