Χάλασε η συσκευή σας; Η PcLike είναι ΕΔΩ για εσάς!  

 

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

sxediasmos statikis istoselidasΣχεδιάζουμε το δικτυακό σας προφίλ, εμβαθύνοντας τόσο στον αισθητικό τομέα όσο κ στον λειτουργικο, στηριζομενοι, πάντα, στις απαιτήσεις της εκάστοτε εταιρείας.
Τα μεγέθη ιστοσελίδων που σχεδιάζουμε ποικίλουν, μικρό, μεσαίο, μεγάλο, καταφέρνοντας να παρουσιάσουμε το περιεχόμενο της σελίδας με τρόπο καλαίσθητο και φιλικό στον χρήστη.

Κατέχουμε μια συλλογή 10.000 προτυπα, τα οποία ανανεώνονται επί καθημερινής βάσεως κ προέρχονται από αντίστοιχο σχεδιαστικό οίκο των ΗΠΑ. Απο αυτά μπορείτε να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει. Έπειτα πραγματοποιείται επεξεργασία σε όλα του τα κύρια συστατικά (χρώμα, γραφικά - εικόνες, ήχο και κείμενο). Το αποτέλεσμα? Μια πραγματικά δημιουργική εικόνα για εσας.

 

Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε από τη συλλογή μας (δείτε την εδώ) το πρότυπο που σας ικανοποιεί. Όποιο πρότυπο όμως και αν βρείτε στην συλλογή μας το οποίο μπορεί να περιέχει κίνηση και είναι της αρεσκείας σας, μπορεί να γίνει στατικό (ακριβώς το ίδιο χωρίς κίνηση). Λαμβάνει χώρα η αντικατάσταση των χρωμάτων του προτύπου με τα δικά σας, έπειτα αντικαθιστούμε τις εικόνες του προτύπου με τις δικές σας, το κείμενο, το menu - κατηγορίες με αυτές που εσείς επιθυμείτε και είστε έτοιμος. Η ολοκλήρωση της παραγωγής δεν ξεπερνά τις 7 ημέρες.
Η ολοκλήρωση της παραγωγής δεν ξεπερνά τις 7 ημέρες. Κατάλληλο για όσους οι ανάγκες τους μπορούν να καλυφτούν από κάποιο πρότυπο της συλλογής μας.
Τότε πιάνει δουλειά το τμήμα προώθησης για να σας κάνει Search Engine Optimization που σημαίνει να βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να “ανέβει” ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και να έχετε πελάτες σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Μερικά δείγματα δυναμικών Ιστοσελίδων:

 

Το «ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ»
ως θεατρικό σύνολο δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει το σημείο εκκίνησης για όσους έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και συναισθηματικές ευαισθησίες.

 

Τεχνολογίες:
HTML, CSS, FLASH, JAVASCRIPT

www.amfitheatrikiskini.gr

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Είμαστε στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1994 αλλά το συνεργείο μας λειτουργεί από το 2000.
Μοναδική εξειδίκευση στα αυτοκίνητα

 

Τεχνολογίες:
HTML, CSS, FLASH, JAVASCRIPT

www.autopowerclub.gr

Γρήγορα

Επισκευές από 30 λεπτά

Οικονομικά

Στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εγγυημένα

Εγγύηση σε όλες μας τις επισκευές

Αποστολές

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα

Περιφερειακά - Πωλήσεις Η/Υ

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία
περιφερειακών Η/Υ
 

Πωλήσεις καινούριων - μεταχειρισμένων laptop,
υπολογιστών και tablet

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δημιουργικότητα όπου έχουμε εδραιωθεί στην αγορά από το 2005. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας μιλήσουν για μας και να σας πουν για το πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε πάντοτε με σεβασμό σε σας, στα θέλω σας και στις ανάγκες σας.


Facebook icon 2013.svg 1
  instagram 1581266 1920  share img

 

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 164846903000

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 134
Καισαριανή
ΑΤΤΙΚΗΣ
16122
2107217525