Χάλασε η συσκευή σας; Η PcLike είναι ΕΔΩ για εσάς!  

 

Ηλεκτρονικα Καταστήματα (eshops)

sxediasmos eshop istoselidas

Δημιουργήστε ένα Ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι κατασκευασμένο για εύκολη χρήση και ευέλικτη προσαρμοστικότητα, προκειμένου να μπορεί ν ανταποκριθεί σε ότι ζητήσετε. Το κατάστημά σας θα χρησιμοποιεί έναν υψηλό και ευέλικτο μηχανισμό προώθησης, που θα επιτρέπει ακόμη και στους αρχάριους χρήστες να χρησιμοποιούν το online κατάστημά σας και να βελτιώνουν τις πωλήσεις σας, αυξάνοντας τες.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχει διαφορά καμία από ένα φυσικό κατάστημα που βρίσκεται στην πόλη μας. Για την εύρυθμη λειτουργία του χρειάζεται η σωστή και τακτική φροντίδα του, η πάντα ευγενική στάση μας απέναντι στους πελάτες, η άμεση εξυπηρέτησή τους, η γρήγορη απάντηση των e-mails των πελατών μας και ότι άλλο είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία και ενός φυσικού καταστήματος

Για να καταφέρετε δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρξει φυσικό κατάστημα. Εάν κάποιος θέλει να επενδύσει στην εμπορία προϊόντων και υπηρεσιών χωρίς να έχει στην κατοχή του κάποιο φυσικό κατάστημα το μόνο που θα χρειαστεί για την δημιουργία του είναι η δήλωση του καταστήματος στην αρμόδια υπηρεσία της ΔΟΥ και η έναρξη επαγγέλματος για τον ίδιο. Οι όροι και οι διαδικασίες που ισχύουν για ένα φυσικό κατάστημα δε διαφέρουν από αυτούς ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Μερικά δείγματα ηλεκτρονικών καταστημάτων:

     

Εταιρεία Κοσμημάτων.
Ηλεκτρονικό Κατάστημα με χρήση της εφαρμογής CS-Cart

 

Τεχνολογίες:
HTML, CSS, JQUERY, PHP, MYSQL, JAVASCRIPT

 

www.dartcomputers.gr

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

Εταιρεία Πληροφορικής.
Ηλεκτρονικό Κατάστημα με χρήση της εφαρμογής CS-Cart

 

Τεχνολογίες:
HTML, CSS, JQUERY, PHP, MYSQL, JAVASCRIPT

 

www.elsaart.com/eshop

Γρήγορα

Επισκευές από 30 λεπτά

Οικονομικά

Στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εγγυημένα

Εγγύηση σε όλες μας τις επισκευές

Αποστολές

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα

Περιφερειακά - Πωλήσεις Η/Υ

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία
περιφερειακών Η/Υ
 

Πωλήσεις καινούριων - μεταχειρισμένων laptop,
υπολογιστών και tablet

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δημιουργικότητα όπου έχουμε εδραιωθεί στην αγορά από το 2005. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας μιλήσουν για μας και να σας πουν για το πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε πάντοτε με σεβασμό σε σας, στα θέλω σας και στις ανάγκες σας.


Facebook icon 2013.svg 1
  instagram 1581266 1920  share img

 

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 164846903000

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 134
Καισαριανή
ΑΤΤΙΚΗΣ
16122
2107217525