Χάλασε η συσκευή σας; Η PcLike είναι ΕΔΩ για εσάς!  

 

Giannis Katsarelis

Giannis Katsarelis

ps5 specs cpuΠροδιαγραφές PS5 – CPU, GPU, Disc Drive και Backwards Compatibility.

Επιβεβαιώθηκαν οι προδιαγραφές PS5!

Πριν ρίξουμε μια εις βάθος ματιά στις πιθανές προδιαγραφές PS5, ας ξεκινήσουμε με μια ανάλυση των τελικών προδιαγραφών, σε σύγκριση με το PS4. Ο αρχιτέκτονας του συστήματος, Mark Cerny, αποκάλυψε επίσημες λεπτομέρειες τον Μάρτιο του 2020. Εδώ είναι ό,τι γνωρίζουμε από αυτό αποκαλύπτει:

*CPU: 8x Zen 2 Cores στα 3,5GHz με SMT (μεταβλητή συχνότητα) έναντι 8x Jaguar Cores στα 1.6Ghz στο PS4.
*GPU: 10,28 teraflops με 36 μονάδες υπολογισμού στα 2,23GHz (μεταβλητή συχνότητα) έναντι 1,84 teraflops και 18 μονάδες υπολογισμού στα 800MHz στο PS4.
*RAM: 16 GB GDDR6 / 256-bit έναντι 8 GB GDDR5 και 256-bit στο PS4.
*Εσωτερική αποθήκευση: Προσαρμοσμένο SSD 825 GB έναντι σκληρού δίσκου 500 GB στο PS4. *Επεκτάσιμη αποθήκευση: Υποδοχή SSD NVMe *Οπτική μονάδα δίσκου: Μονάδα Blu-ray 4K UHD έναντι τυπικής μονάδας Blu-ray στο PS4.

Με τις ευρείες πινελιές στη θέση του, ας βυθίσουμε σε κάθε ένα από αυτά λίγο πιο βαθιά και να αποκαλύψουμε περισσότερα για όσα μας είπε ο Mark Cerny στο "Road to PS5" event αποκάλυψης στις 18 Μαρτίου 2020.

raspberry pi 3 bΤι είναι το Rasberry PI 3;

Το Raspberry Pi 3 Model B είναι η τελευταία έκδοση του υπολογιστή Raspberry Pi $ 35. Το Pi δεν είναι σαν το τυπικό σας μηχάνημα, στη φθηνότερη μορφή του δεν έχει θήκη και είναι απλώς μια ηλεκτρονική πλακέτα μεγέθους πιστωτικής κάρτας - του τύπου που μπορεί να βρείτε μέσα σε έναν υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή, αλλά πολύ μικρότερο.

GettyImages 482300528Η συμβουλευτική μονάδα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο της Homeland Security προειδοποιεί τους χρήστες των Windows 10 να βεβαιωθούν ότι τα συστήματά τους είναι πλήρως διορθωμένα, αφού ο κώδικας εκμετάλλευσης για ένα «Bug» δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο κώδικας εκμεταλλεύεται μια ευπάθεια ασφαλείας που επιδιορθώθηκε από τη Microsoft τον Μάρτιο του 2020. Το σφάλμα προκάλεσε σύγχυση και ανησυχία μετά την αρχική δημοσίευση λεπτομερειών του «κρίσιμου» βαθμολογημένου σφάλματος, αλλά γρήγορα τραβήχτηκε εκτός σύνδεσης.

PCBA 1Reflowing και Reballing

Οι συστοιχίες σφαιρών πλέγματος (BGA) και τα εξαρτήματα (SMD) παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες για δοκιμή και επανεπεξεργασία, καθώς έχουν πολλά μικρά, στενά τοποθετημένα τακάκια στην κάτω πλευρά τους τα οποία συνδέονται με ταιριαστά τακάκια στην πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος (PCB). Τα πινάκια σύνδεσης δεν είναι προσβάσιμα από την κορυφή για δοκιμή και δεν μπορούν να αποκολληθούν χωρίς να θερμανθεί ολόκληρη η συσκευή στο σημείο τήξης της κόλλησης.

 

 

 

 

Σελίδα 1 από 5

Γρήγορα

Επισκευές από 30 λεπτά

Οικονομικά

Στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εγγυημένα

Εγγύηση σε όλες μας τις επισκευές

Αποστολές

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα

Περιφερειακά - Πωλήσεις Η/Υ

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία
περιφερειακών Η/Υ
 

Πωλήσεις καινούριων - μεταχειρισμένων laptop,
υπολογιστών και tablet

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δημιουργικότητα όπου έχουμε εδραιωθεί στην αγορά από το 2005. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας μιλήσουν για μας και να σας πουν για το πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε πάντοτε με σεβασμό σε σας, στα θέλω σας και στις ανάγκες σας.


Facebook icon 2013.svg 1
  instagram 1581266 1920  share img

 

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 164846903000

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 134
Καισαριανή
ΑΤΤΙΚΗΣ
16122
2107217525